Skip to content
Administrație locală

Noutăți cu privire la modernizarea spitalului din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că în ședința Consiliului Județean de miercuri, 31 octombrie, a fost aprobat proiectul “Reabilitarea, modernizare și extinderea Spitalului Orășenesc Vânju Mare” .

În perioada următoare se va scoate la licitație proiectarea și execuția lucrării cu o valoare de aproximativ 21,5 milioane lei, fondurile provenind din bugetul Consiliului Județean.

Investiția prevede reabilitarea și modernizarea construcțiilor existente, mansardarea corpului care are doar parter, dar și extinderea unității. Toate aceste lucrări sunt necesare pentru adaptarea condițiilor de internare la standardele cerute de legislația în vigoare, dar și creșterea numărului de saloane și de paturi. Sper ca în primăvara anului viitor să înceapă lucrările în vederea redeschiderii unității medicale ca spital orășenesc. În urma investiției, la Spitalul din Vânju Mare se va asigura spitalizare continuă cu 60 de paturi, dar și spitalizarea pe zi, în ambulatoriu”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.