Skip to content
Recent

”Nu e nicio diferenţă între PNL şi PSD!” Săftoiu arată cu degetul spre conducerea liberalilor

Deputata Adriana Săftoiu, joi seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a lansat o serie de critici dure la adresa conducerii PNL, după voturile date ieri pentru desemnarea celor care vor ocupa funcţii de conducere în Parlament în noua sesiune.

Astfel, potrivit acesteia, după cum arată voturile de ieri, PNL demonstrează că nu e mai prejos decât PSD în ceea ce priveşte împărţitul funcţiilor.

„Tot caut un cuvant potrivit după ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat (la deputaţi încă a fost parfum), şi încă nu îl gasesc. Am auzit astăzi ca nu se voteaza oamenii dupa competenţe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competenţa, ci preferinţa şefului. Se repetă şi se repetă istoria“, susține Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, deputata PNL arată faptul că atitudinea la care apelează actuala conducere a PNL e similară cu cea din psd, unde Liviu Dragnea decide cine primeşte funcţii şi cine nu.

„Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nici o diferenţa! Conform unui coleg, «susţinem» ce vrea conducerea. Nu e tristeţe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 să îţi spumă ca te-au votat, când la număratoare au fost 12? Da, aveţi dreptate când nu vedeţi diferenţa“, a mai afirmat Săftoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.