Skip to content
Administrație locală Recent

Nu uitați! Puteți să vă achitați impozitele și taxele locale și online

Pentru a scăpa de cozile interminabile nu uitați că puteți să vă achitați impozitele și taxele locale online, pe Ghiseul.ro. Mai mult chiar și în 2019 se acordă bonificații pentru toți severinenii care își plătesc taxele și impozitele locale până la data de 31 martie 2019.

Severinenii pot plăti impozitele și taxele locale și online, pe platforma Ghișeul.ro. Este îmbucurător faptul că tot mai mulți oameni aleg această modalitate mai rapidă și mai eficientă de achitare a dărilor către bugetul local.
În anul 2018, până pe 10.02, au plătit online taxele și impozitele un număr de 194 de persoane, în comparație cu anul 2019 când în aceeași perioadă au plătit 242 de persoane. Astfel, se constată o creștere cu 25% a persoanelor care au ales această metodă de plată a impozitelor și taxelor locale”, a declarat viceprimarul Cîrjan pentru PSNews Mehedinți.

Cei care își plătesc impozitele și taxele până la data de 31 martie vor beneficia de o reducere.

Astfel, persoanele fizice care achită impozitele și taxele locale până la această dată beneficiază de 10% reducere, în timp ce persoanele juridice care plătesc până la 31 martie beneficiază de o reducere de 5% la impozitele și taxele locale”, a mai precizat viceprimarul Severinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.