Skip to content
Ediția de astăzi Recent

O bătrână a fost găsită cu gâtul tăiat la Corlățel

 

O femeie din Mehedinți a fost descoperită marți moartă în casă, având gâtul tăiat. Potrivit primelor informații, victima a fost găsită pe jumătate dezbrăcată și prezenta o lovitură la cap.

O crimă înfiorătoare a zdruncinat marți dimineața liniștea satului mehedințean Corlățel. Proprietarii unui cafe- bar de peste drum de casa unde locuia Viorica Ionescu au sesizat poliția după ce au observat absența femeii prin curte.

Viorica Ionescu, o femeie în vârstă de 80 ani, din satul Corlățel-Mehedinți a fost descoperită marți dimineața moartă în casă. Bătrâna, fostă asistentă la dispensarul comunal, a avut parte de o moarte îngrozitoare. Polițiștii au găsit-o cu gâtul tăiat și cu multiple lovituri pe corp. Este posibil ca femeia să fi fost și violată întrucât era pe jumătate dezbrăcată, dar acest lucru se va stabili clar în urma autopsiei.

”O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă în locuința ei din satul Corlățel . La prima vedere prezintă leziuni în zona capului. Încă nu s-au dat concluziile provizorii medico-legale, dar cel mai probabil cauza morții sunt aceste leziuni din zona capului”, spune procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Din câte se pare, crima a fost comisă în noaptea de sâmbătă, autorul sau autorii faptei intrând în imobil prin spargerea unui geam termopan.

Polițiștii au audiat până la această oră mai multe persoane care în ultimele zile au ajutat-o pe bătrână la treburile gospodărești. Casa era răvășită semn că făptașii au căutat bani sau alte bunuri de valoare. Vecinii știu că bătrâna avea o sumă importantă de bani, dar pe care o păstra într-un cont la o bancă. De asemenea, aceștia mai spun că Viorica Ionescu obișnuia să apeleze în mod frecvent la ajutorul unor localnici pentru treburile din gospodărie, mai ales că  dar avea și un tractor, dar că sub nicio formă aceste persoane nu ar fi capabile de o asemenea faptă reprobabilă.

Câțiva martori mai povestesc că pe telefonul victimei ar fi fost găsite câteva apeluri la 112 în noaptea de sâmbătă.

Casa bătrânei, aflată în centrul satului Corlățel, avea camere de supraveghere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.