Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

O bătrână singură din Livezile a fost violată de un tânăr

 

O bătrână din Livezile a fost violată în locuinţa sa de un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate. Fapta s-a petrecut în seara de 5 octombrie, iar făptaşul a fost prins la scurt timp de poliţie.

În ziua de 5 octombrie, în jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei de 66 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Vînju Mare, iar din verificările efectuate a stabilit că o persoană ce purta o glugă pe cap şi pe care victima nu a recunoscut-o, a pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, iar cand a fost depistat a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Ulterior, ca urmare a activităţilor intreprinse cu celeritate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat de 20 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că persoana vătămată prezenta urme ale unui raport sexual recent, fapt pentru care bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinţi, iar în data de 07.10.2018, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arest la domiciliu, propunere însuşită de procuror, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, care, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a părăsi ţara.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.