Skip to content
Ediția de astăzi Recent

O femeie amendată pentru că a anunțat dispariția fiului său în Mehedinți

O femeie a fost sancționată de poliție după ce a apelat la 112 pentru a anunța că fiul său de 9 ani nu a mai ajuns acasă. De fapt, copilul se afla în vecinătate, dar nu se apropia de casă de teama unor câini.

În ziua de 26 septembrie a.c., la ora 15.08, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată prin 112 de către o femeie în vârstă de 31 ani, din orașul Strehaia, cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 9 ani, trebuia să ajungă acasă cu microbuzul școlar de la ora 13:00 și nu a mai ajuns acasă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat lucrătorii Poliției oraș Strehaia ocazie cu care, în prezența apelantei, a fost identificat minorul pe stradă, deplasându-se către locuință.

Minorul a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și după ce a coborât din microbuzul școlar, la aproximativ 150 metri față de locuință, nu și-a continuat deplasarea deoarece întrucât i-a fost frică de niște câini și a mers în direcția opusă, la imobilul unor cunoștințe care nu erau acasă.

”Apelanta a fost sancționată contravențional conform Legii 61/1991, iar conducătorului auto al microbuzului școlar i s-a pus în vedere ca în viitor să permită debarcarea minorului la poarta locuinței sale”, precizează IPJ Mehedinți într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.