Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

O nouă rundă de alegeri locale în Mehedinți

În perioada 15-30 iunie vor avea loc în România alegeri locale parțiale în 23 de localități, inclusiv din județul Mehedinți, respectiv Obârșia de Câmp.

Parchetul de pe lângă ÎCCJ – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova anunța în lune septembrie că Stănaia Florea este condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție. Asta după ce în data de 24 aprilie 2019, un complet de judecată de la Tribunalul Mehedinți îi achita complet pe toți inculpații, respectiv erau nevinovați.

Premierul Florin Cîțu a anunțat la ultima ședință a liberalilor că administrațiile din țară care au conducere interimară trebuie să se pregătească pentru alegeri în perioada menționată, urmând ca în săptămânile următoare să fie decisă o dată sigură, au declarat surse guvernamentale pentru PS News.

Unul dintre motivele pentru care vor fi organizate alegeri locale parțiale este acela că o parte dintre edili au decedat din cauza COVID-19. Ultimul caz tragic este cel al lui Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă din județul Călărași, care a murit la numai 38 de ani din cauza COVID-19. Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.