Skip to content
Ediția de astăzi Recent

O tânără de 17 ani din Mehedinți a fost incendiată cu motorină la Dârvari

UPDATE 13,30: Audierile în cazul agresorului de la Dârvari s-au încheiat, acesta urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă penttru tentativă la infracțiunea de omor calificat. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a avut intenția să arunce motorină pe adolescentă, că nu își explică motivul pentru care a comis fapta și că regretă cele petrecute. Acesta a fost eliberat condiționat din penitenciar în urmă cu aproximativ un an, unde avusese de ispășit o pedeapsă pentru omor.

Știrea inițială:

Un bărbat de 45 de ani din Mehedinți a dat dovadă de o cruzime fără margini, după ce a incendiat o tânără de 17 ani. Fapta s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 12,30, în localitatea Dârvari.

Adolescenta se afla în casă, cu bunica sa, când individul a aruncat cu motorină peste ea și apoi i-a dat foc. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care agresorul a recurs la această faptă, dar cert este că acesta se cunoștea cu tatăl său, pe care l-a trimis la muncă în Olanda.

Tatăl tinerei este despărțit de soție, iar adolescenta era în custodia tatălui.

Fata a ajuns în stare gravă, cu arsuri pe o suprafață mare a corpului, la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, dar acum medicii așteaptă un elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital din București.

Bărbatul a fost prins de polițiști, iar acum este în anchetă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Mehedinți, sub acuzația de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.