Skip to content
Administrație locală Recent

Oaspeți de seamă la evenimentul de lansare al programului candidaților PNL ”Construim noul Mehedinți”

PNL Mehedinți a organizat un mare eveniment de lansare a candidaților PNL la alegerile locale. Au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății Nelu Tătaru, ministrul Transporturilor Lucian Bode, senatorul Viorel Badea și deputatul Gigel Știrbu.

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a fost gazda evenimentului și a transmis că PSD va fi istorie în ”Noul Mehedinți”, care se va construi după 27 septembrie.

Redăm mai jos principalele discursuri:

Tudorescu Ionuț – candidat Baia de Aramă: ”Bună ziua dragi liberali. Mă simt onorat că fac parte din marea familie liberală, că sunt candidat într-un oraș de munte frumos. Am bătut zilnic toate ulițele orașului și am văzut oameni sătui de promisiuni, în pragul sărăciei. Vă spun că mă doare sufletul. De aceea este momentul să ne unim împreună, într-un efort comun, să le asigurăm românilor un trai mai bun. Și știu că da, se poate. Sunt extrem de hotărât, determinat și implicat ca orașul de Baia de Aramă să fie condus de un liberal.”

Duică Bogdan – candidat la primăria Orșova: ”Este momentul pentru a reclădi acest oraș minunat, care trebuie să aibă o administrație eficientă. Am curajul să îmi asum responsabilitatea schimbării, știu că pot face asta. Orșova are mare potențial turistic, trebuie să profităm de asta la maxim. Voi face tot ce îmi stă în putere ca să strălucească.”

Virgil Popescu i-a transmis lui Duică că a recuperat decalajul și este pe primul loc în sondaje, deci poate câștiga.

Cioplea Alexandru – candidat Strehaia: ”Sunt mândru că se află domnul premier și restul colegilor din Guvern în Mehedinți. Sunt din Strehaia, cetățean de 50 de ani și de 20 de ani fac numai politică liberală. Vă promit că voi face tot ce pot ca să câștig această luptă. Dumnezeu să ne dea putere să câștigăm”.

Daniela Trancotă – candidat Vânju Mare: ”Dragi camarazi suntem în miezul campaniei, a luptei pentru a câștiga. Trebuie să câștigăm. Avem 4 ani pentru a arăta că putem reclădi Mehedințiul, să facem ceea ce alți nu au făcut, deși au coordonat multă vreme județul”.

Daniel Cîrjan – candidat Drobeta Turnu Severin: ”Severinul are neșansa și ghinionul unor administrații de stânga. Doi dintre ei fac și acum echipă și candidează. Sunt o echipă nu vă faceți iluzii. Severin este acasă, muncim, ne ducem copiii la școală, dar în ultima perioadă își pierde strălucirea. Avem multe  bogății istorice, merităm mai mult, merită mai mult părinții și bunicii noștri, care se uită îndurerați că le pleacă nepoții. Tinerii merită mai mult pentru că nu au un loc de muncă. Să înlocuim nu se poate cu Da, se poate. A venit timpul să extindem rețeaua de gaze, să rezolvăm problema, nu așa cum au făcut Gherghe cu Screciu. Să promovăm turismul! Dragi severineni colegi a venit timpul să facem o schimbare de viziune, de mentalități și de priorități”

Cristinel Pavel: ”Sunt bucuros că în sfârșit, după atâta amar de vreme, un Guvern al României, reprezentat aici la cel  mai înalt nivel, își îndreaptă privirea și vine cu proiecte concrete pentru dezvoltarea județului. În calitate de candidat la funcția de președinte sunt conștient că îmi revine misiunea de a reclădi acest județ năpăstuit, după ani și ani în care s-a manifestat cea mai nocivă administrație a PSD-ului după 90 încoace. Am intrat în această luptă politică grea, dar Mehedințiul nostru trebuie salvat din ghearele unor impostori, incompetenți care nu au făcut nimic, absolut nimic. PSD, prin Aladin Gigi Georgescu, estea cea mai mare amenințare la adresa acestui județ. Nu mai putem tolera asta. Haideți să arătăm împreună că se poate, că putem transforma în realitatea această promisiune, să schimbăm, să reînnoim Mehedințiul”.

Stela Firu – candidat consilieri județeni:”PSD a reușit să situeze Mehedințiul în primele 3 județe cu cea mai mare rată a șomajului (…) Oamenii mor pentru că spitalul județean este câmpul de joacă al președintelui județean. În 6 luni a numit 6 manageri, 3 care nu avut nicio treabă cu actul medical. Trebuie să schimbăm asta”.

Nelu Tătaru – ministrul Sănătății: ”Vă înțeleg și eu suferința. Am văzut azi aici, la spitalul județean, lipsa de viziune și managementul incoerent.  Dar asta se poate schimba. Vă spun că viziunea este cheia succesului. Noi suntem alternativa. Vă doresc mult succes.”

Lucian Bode – ministrul Transporturilor:  ”Împreună cu Virgil Popescu am reușit să aducem drumurile din Mehedinți la secția de Drumuri Naționale de la Orșova. Cei 23 de km (DN din apropierea Orșovei) vor fi reabilitați în acest an. La rectificarea bugetară, am cuprins bani și pentru reabilitarea drumului național Șimian- Cetate – Dolj. Este vorba despre suma de 11 milioane lei. Lucrările de modernizare ar trebuie să fie gata în luna noiembrie. Am alocat bani și pentru investiții suplimentare destinate dezvoltării porturilor din Orșova, Severin, Șvinița. DN 57 – Cazanele Dunării va fi reabilitat integral și cred că și DN 67 Severin Motru va fi reabilitat. Avem alocați 20 milioane lei și începem lucrările de modernizare după ce rezolvăm contestațiile. Cred în construcția autostrăzii Calafat – Lugoj, cred că se poate și mai mult. Mult succes, să ne vedem victorioși după 27 septembrie”.

Viorel Badea  senator PNL:”Este timpul să schimbăm conducerea politică în Mehedinți, să fim o forță în Europa. Vă doresc mult succes”

Gigel Știrbu – deputat PNL: ”Este pentru prima dată când la Mehedinți aveți o șansă enormă să câștigați. Sper să nu o ratați. Aveți ministru, să mă ierte Dumnezeu că sunt invidios, care face tot ce îi stă în putință pentru a atrage investiții. Aveți un premier care vine de fiecare dată și își apleacă urechea, stă de vorbă cu oamenii. De aceea trebuie să mergeți să le spuneți cetățenilor să vină alături de noi, pentru că vom avea cel mai longeviv guvern, care va construi. Aveți toate premisele pentru a câștiga alegerile și nu mă îndoiesc de asta. Dragă Daniel vreau să îți spun că tu nu te lupți aici cu Screciu și cu Gherghe. Pentru că din informațiile pe care le-am obținut: Screciu pleacă acasă și de asta candidează Gherghe, ca să rămână el. Daniel, nu te bați cu doi balauri, ci cu un balaur cu două capete, dar vei câștiga”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.