Skip to content
Lifestyle Recent VIDEO

Obsesia pentru extratereștri pune SUA pe jar! Ce este raidul în Area 51

nypost.com

Area 51 este o zonă din Nevada, unde se află și o bază militară, care a stârnit o grămadă de ”legende”. Că ar fi locul unde au fost sau vor fi identificate forme de viață de pe alte planete.

De-a lungul timpului au existat numeroase teorii ale conspirației legate de Area 51, dar un eveniment creat pe Facebook a creat o adevărată isterie în mediul online.

Un utilizator anonim a creat pe Facebook un eveniment prin care propune ca în data de 20 septembrie să se facă un raid în Area 51 pentru a elibera extratereștrii. Au răspuns ”provocării” online aproape 1,5 milioane de americani, iar 1,1 milioane s-au declarat interesați.

Propunerea a devenit virală în mediul online, iar unul dintre utilizatori a precizat că este doar o ”glumă”. Cei de la US Air Force au declarat pentru New York Times că orice tentativă de a intra ilegal în baza militară este periculoasă, în încercarea de a descuraja orice tentativă.

Și se pare că sunt doritori. La un hotel din Nevada, din apropiere de această zonă, s-au făcut deja multe rezervări de cazare pentru data de 20 septembrie. Toată această ”nebunie” ne arată că vom fi mereu fascinați de mistere și de curiozitatea de a afla dacă există sau nu alte forme de viață în afara planetei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.