Skip to content
Recent

Orban comentează scandalul SPP: E o petardă. M-am săturat de această victimizare

Scandalul ce vizează Serviciul Public de Protecție (SPP) a fost printre subiectele principale ale ultimelor zile, astfel că președintele partidului PNL, Ludovic Orban, nu putea să nu își exprime opinia pe acest subiect.

Astfel, liderul principalei formațiuni politice de opoziție a vorbit luni seara în cadrul unei emisiuni TV, afirmând că acuzațiile aduse SPP sunt ”o petardă” și reprezintă o distragere a atenției folosită de cel mai mare partid din România, PSD, amintând astfel de ”gaura în buget de 10 miliarde”, ce s-a dovedit a nu fi o afirmație concludentă, după cum relatează Agerpres.ro.

”Este o petardă. Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut a existat petarda cu gaura în buget de 10 miliarde pe care au lansat-o, ba că nu există raport, şi până la urmă Viorel Ştefan, care era ministru de Finanţe, a recunoscut, într-un fel, că nu este nicio gaură de 10 miliarde. Noi urmărim cu mare atenţie ca din această petardă să nu facă gălăgie într-un loc, ca să vină cu o lovitură în altă parte, în rest, sunt poveşti de adormit copiii”, a afirmat Ludovic Orban.

În plus, Ludovic Orban a afirmat că nu mai dorește să vadă ”această victimizare ieftină care din păcate este preluată de alţii care văd că nu au dat o probă concretă pentru aserţiunile lor, nu au dat o dovadă, nu au nimic, nimic în spate pentru o asemenea susţinere”. 

Mai mult decât atât, șeful național-liberalilor a ținut să aducă aminte de perioada în care a fost premier Călin Popescu-Tăriceanu și acesta dispunea de SPP: ”Tăriceanu a avut SPP şi ca premier fiind în bătălie cu Băsescu. (…) Nu a spus un cuvânt despre lipsa de obiectivitate a SPP”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.