Skip to content
Ediția de astăzi

Orban, despre organizarea Congresului PNL: Vom demara procedurile atunci când condiţiile epidemiologice ne vor permite

Ludovic Orban a afirmat că în şedinţa Biroului Executiv al PNL a precizat ceea ce a susţinut încă din luna ianuarie şi anume că procedurile pentru organizarea Congresului partidului vor fi demarate atunci când condiţiile epidemiologice vor permite acest lucru. El a adăugat că au fost discuţii şi despre alegerile locale care urmează să aibă loc în 35 de localităţi.

„Legat de Congres, am spus ceea ce am spus din ianuarie şi anume că atunci când condiţiile epidemiologice o să ne permit vom demera procedurile organizării Congresului. Alegerile la nivel mnaţional sunt precedate de conferinţe de alegeri în fiecare localitate, urmate de alegeri în cadrul fiecărei filiale judeţene şi abia apoi urmează să se deruleze Congresul”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament, potrivit PSNews.ro

El a adăugat că au fost discuţii în BEX al PNL şi despre alegerile locale care urmează să se desfăşoare în 35 de localităţi.

„Am discutat despre alegerile locale care urmează să aibă loc în 35 de localităţi. Aici am luat decizia de a conduce campaniile electorale în localităţile în care urmează să aibă loc alegeri”, a explicat liderul liberalilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.