Skip to content
Ediția de astăzi

Orban: PNL face tot ce este necesar pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, înaintea audierii miniștrilor în comisii, că PNL face tot ce este necesar pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului, astfel încât să fie organizate alegeri anticipate.

Buna guvernare a României depinde de existența unui Parlament care să fie o oglindă fidelă a aspirațiilor electoratului. Alegerile anticipate reprezintă ocazia de a oferi românilor posibilitatea de a-și exprima votul. Tot calendarul și procedurile aferente urmăresc doar acest obiectiv: de a oferi românilor puterea, pentru a alege un parlament onest, corect, cinstit, care să reprezinte cu adevărat ceea ce își doresc românii de la puterea publică. Numai cu un parlament care să susțină măsurile de care are nevoie România poate să existe un guvern care să pună în aplicare modernizarea României”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit PSNews.ro

Liderul PNL a subliniat că „PNL va face doar ceea ce e necesar pentru atingerea acestui obiectiv”.

Audierile din comisii se referă la competența, valoarea, onestitatea miniștrilor și e firesc că în comisii parlamentarii PNL vor da un vot favorabil”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a precizat că obiectivul negocierilor liberalilor în această perioadă este unul singur: de a îndeplini condițiile constituționale pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.