Skip to content
Recent

Orban: Putem să câștigăm alegerile încă din primul tur, cu un scor la care nu se așteaptă nimeni

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, le-a transmis, joi, membrilor de partid și simpatizanților din județul Dâmbovița că este încrezător că președintele Klaus Iohannis poate câștigă al doilea mandat la Cotroceni încă din primul tur, cu un scor electoral „la care nu se așteaptă nimeni„.

Bătălia în 2014 a fost extrem de grea: ne-am luptat cu poștașii care duceau pliantele cu minciună gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu șefii de post, ne-am luptat cu toți primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câștigat alegerile fără drept de apel. Vă cer ca în 2019 să câștigăm alegerile din primul tur. Putem fără niciun fel de problema să câștigăm alegerile încă din primul tur, cu un scor la care nu se așteaptă nimeni. Avem această capacitate de a câștigă alegerile la un scor foarte mare de al doilea clasat„, a spus, joi, Ludovic Orban, la o întâlnire electorală a lui Klaus Iohannis în județul Dâmbovița, potrivit PSNews.ro

El spune că bătălia PNL este una „pentru civilizație, progres”.

De când a revenit PSD la putere, de 11 ani, nu e în stare să facă lărgirea la 4 benzi de la Baldana la Titu, deși Guvernul PSD s-a angajat prin memorandum cu compania Renault (…) să facă această lărgire. Aproape tot ce a fost investiție importată în județul Dâmbovița a fost legată de PNL. (…) Dâmbovița a fost împiedicată să se dezvolte de o politică deliberată de sărăcire a românilor și localitățile județului au fost conduse de satrapi„, a mai spus Orban.

Trebuie să treacă vremea când oamenii se duc la vot cu frică că nu mai primesc ajutorul social, că nu mai primesc adeverință de la primărie„, a adăugat liderul PNL.

Orban a acuzat „corupții din PSD care au alungat investitorii” care au vrut să dezvolte o fabrică la Moreni, Dâmbovița.

De regulă, atunci când s-a făcut ceva important pentru județul Dâmbovița, PNL a fost prezent în deciziile benefice care au fost luate„, a mai afirmat Orban.

Aproape 50% dintre cei care intenționează să meargă la vot la prezidențiale ar opta pentru Klaus Iohannis dacă duminică viitoare ar avea loc alegeri, pe locul al doilea situându-se Mircea Diaconu cu 16,7%, conform unui sondaj realizat de IMAS la comandă Europa FM.

Pentru parlamentare, topul este condus de PNL, urmat de PSD, ambele în creștere cu câte două procente, și de USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.