Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Organizaţiile PSD trebuie să trimită pentru validare, până în 15 februarie, toate propunerile de candidaturi pentru primari

Organizaţiile PSD din ţară trebuie să trimită, spre validare, până în 15 februarie, toate propunerile de candidaturi pentru funcţiile de primari, fie că este vorba despre comune, oraşe sau municipii.

”Toate organizaţiile vor trimite propunerile către validare la toate funcţiile de primari, indiferent dacă de comune, de mari municipii sau de consilii Judeţene”, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, Marcel Ciolacu.

Acesta a explicat că propunerile trebuie trimise până în 15 februarie.

În acelaşi context, liderul PSD a avut un atac dur la adresa primarului din Târgu Mureş care a cerut un control al natalităţii în mediile sărace: ”Am crezut că trăim în anul 2020 . Nu e prima dată când constat că există aberaţii şi la acest nivel. Cred că acest primar va fi sancţionat de cetăţenii oraşului, nu poţi să rezonezi cu aşa ceva. Te jigneşti pe tine. Chiar dacă poate e un bun gospodar, nu poţi să rezolnezi cu un om care poate gândi şi spune aşa ceva”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.