Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Organizatorul protestului de la Severin despre poliţişti: ”Le vom face plângeri penale acestor nenorociţi”

Dualitatea toxică a unui personaj local, care se ”folosește” de orice prilej pentru a se face cunoscut, merită sancționată, pentru că altfel, nu ar merita niciun fel de ”reclamă”. Prin vocabularul folosit, acest personaj dovedește doar că vrea ”să fie în centrul atenției”, nu că ar fi fidel vreunui țel. Dacă acum câteva zile declara că ”își asumă el amenda nepurtării măști într-un taxi”, revine cu o întorsătură care ne arată că de fapt nu poate să își asume nimic. Se declară ”revoltat” că a primit amendă, pentru că a încălcat legea.

Extrem de revoltat, luptând „împotriva acestor abuze” cu un discurs prin care incită la ură şi violenţă, organizatorul protestului de la Severin, Florin Măneanu, cel care se autointitulează „Vocea Severinului”, a organizat în seara zilei de luni, 5 aprilie, o sesiune live, pe pagina sa de facebook, unde a declarat război Poliției și Jandarmeriei.

Frustrat de faptul că o parte din „camarazii” săi, așa cum acesta îi numește, au primit amenzile prin poștă, Măneanu s-a gândit să organizeze un live, pe pagina sa, prin care să-i asigure pe aceștia că le va contesta amenzile, iar polițiștii/jandarmii, care „au avut tupeul, nesimțirea și îndrăzneala” să-i amendeze pe el și grupul său, se vor alege cu plângeri penale. „Vă promit că nu va scăpa nici unul dintre agenți. Le vom face plângeri penale acestor nenorociți”

Așa cum ne-a obișnuit, fără bun-simț, a continuat și în acest live să insulte televiziunile locale din Severin, dar și partidele politice.

Clipul său poate fi văzut aici : https://www.facebook.com/vocea.severinului/videos/127293726077994

Și totuși, am avea o întrebare pentru acest ”personaj”: Pe cei pe care îi faceți nenorociți nu vă gândiți că, de fapt, vă protejează și au grijă de siguranța cetățenilor, iar misiunea lor este să respecte legea? Lege, pe care de altfel, o încălcați fără prea multe remușcări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.