Skip to content
Administrație locală Recent

Până în 2020 se asfaltează drumul Județean 671E

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că până în 2020 se va asfalta și ultimul tronson din DJ 617E din nordul județului. Este vorba de peste 6 kilometri.

Am semnat contractul pentru proiectarea și execuția ultimului tronson al Drumului Județean 671E care duce care nordul județului și care rămăsese necontractat pentru modernizare. Este vorba despre tronsonul Nadanova (intersecția DJ 670) – Isverna (intersecția DC 50). Valoarea contractului semnat, în prezența domnului primar al comunei Isverna, Ionuț Stoican, este de 6 milioane lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea conectivității în zona de nord a județului Mehedinți”. Pe lângă platforma drumului, se vor construi 18 podețe, 30 de accese către proprietăți, rigole, pe o lungime de 5.130 metri și se va monta parapet pe o distanță de 760 metri. Durata contractului este de 11 luni”, a anunțat liderul CJ.

Aladin Georgescu a mai precizat că alte două tronsoane de drum județean se vor asfalta, tot pe fonduri europene.

Este vorba despre asfaltarea DJ 607C, pe sectorul Ilovița – Podeni-Malarișca-Balta și despre DJ 670, Malovăț – Marga, tronsoane care închid cercul cercul drumurilor județene către zona de nord a Mehedințiului, ambele fiind în procedură de achiziție pentru proiectare”, a mai specificat președintele CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.