Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Pandemia de coronavirus nu a afectat lucrările de modernizare a infrastructurii la Bala

Prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel, a făcut duminică o vizită de lucru la Primăria comunei Bala pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă instituția și pentru a vedea proiectele locale de dezvoltare.

Proiectele locale de modernizare a infrastructurii din comuna mehedințeană Bala nu au fost afectate de criza de coronavirus. Se lucrează în acest moment în mai multe puncte din comună.

”Am vrut să mă informez direct de la fața locului despre stadiul lucrărilor care au loc pe raza comunei Bala, dar și despre problemele cu care se confruntă primăria. Chiar dacă am traversat o perioadă dificilă, se lucrează în multe localități din județ atât pe fonduri proprii ori cu finanțare europeană, cât și pe fonduri de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Aici, la Bala, se lucrează la modernizarea drumurilor sătești din Bala de Sus și Iupca  și din câte observ lucrările sunt de bună calitate”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Lucrările de modernizare a drumurilor sătești se fac cu fonduri proprii ale Primăriei Bala.

”Am început acum un nou proiect de asfaltare ulițelor din satul Bala de Sus, Bala și Iupca și sperăm ca într-o lună să finalizăm acest proiect”, a precizat primarul Valentin Ohima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.