Skip to content
Recent

Păruiala din PSD atinge noi culmi. Cătălin Ivan: S-a constituit un pluton de execuție!

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, marți, într-o postare pe pagina personală de Facebook, susține că a fost sunat de colegi din organizația PSD de la Iași, pentru a-i spune ”ca s-a constituit pluton de executie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iasului, Gabriel Harabagiu, viceprimar si Sorin Iacoban, fost deputat si presedinte al organizatiei municipale PSD sa fie exclusi din partid”.

”Ma suna colegi de la Iasi, colegi alaturi de care am crescut in organizatia PSD, sa-mi spuna ca s-a constituit pluton de executie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iasului, Gabriel Harabagiu, viceprimar si Sorin Iacoban, fost deputat si presedinte al organizatiei municipale PSD sa fie exclusi din partid.

Aceasta lovitura data PSD-ului arata ca cei care conduc acum partidul au o agenda personala mult mai importanta decat cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga primaria in 2020, si isi asuma public ca nu va mai avea un punct de sprijin la Iasi pentru foarte multi ani de acum inainte. Este o decizie importanta dar, asa cum ne-a obisnuit Liviu Dragnea, neasumata. Tot prin interpusi, ca la Tel Drum sau Salcia,ferma sa de porci, Liviu Dragnea isi rezolva problemele sacrificand orice, oricat si pe oricine.


Decizia de astazi, sau din zilele urmatoare, de excludere a celor trei, paradoxal, nu reprezinta un sfarsit de drum ci, dimpotriva, deschide noi drumuri si scenarii de lucru, toate in defavoarea PSD.


Stiu ca am mai facut-o, dar pentru a intelege mai bine ce se intampla in PSD, va recomand sa mai cititi o data „Ferma animalelor” si veti fi surprinsi cat de natural se asociaza anumite personaje cu politicieni ai zilelor noastre din toate partidele politice”, scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.