Skip to content
Recent Spot

Pe cine a propus PSD să fie miniștri la Transporturi și Dezvoltare

În urma unei ședințe CEX de mai multe ori s-a decis ca Răzvan Cuc să fie propunerea pentru ministerul Transporturilor și Daniel Suciu pentru ministerul Dezvoltării și vicepremier. Răzvan Cuc a mai fost ministrul al Transporturilor în Guvernul Tudose.

Discuțiile din ședință au fost tensionate se pare, unii nu au vrut să îl susțină pe Cuc, în timp ce Oprișan, de exemplu, a solicitat un Congres pentru că îi expiră mandatul de președinte lui Liviu Dragnea.

Am hotărât ca la ministerul Transporturilor să meargă Răzvan Cuc, care a mai ocupat această funcţie şi are experienţă necesară pentru a prelua acest minister. Iar la Ministerul Devoltării Regionale şi ca vicepremier, Daniel Suciu. Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadrul CEx, care – cred eu – trebuie acceptate de Iohannis. Voi trimite nominalizările către Cotroceni. Îl voi şi suna pe preşedintele Iohannis şi sper să înţelegem că toţi trebuie să fim responsabili şi să fim conştienţi că oamenii aşteaptă de la noi multe lucruri pe care le-am promis şi să înţelegem faptul că deţinem Preşedinţia Consiliului UE şi avem foarte multe dosare care ţin de Minsterul Transporturilor şi Dezvoltării. Cred că dincolo de jocuri politice, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

Viorica Dăncilă după CExN al PSD, Parlament – 19.02.2019

Conferință de presă susținută de premierul Viorica Dăncilă după ședința CExN a #PSD, la Parlament

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 19 februarie 2019

Liviu Dragnea după CExN al PSD, la Parlament – 19.02.2019

Declarații de presă susținute de președintele #PSD Liviu Dragnea după ședința CExN, la Parlament

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 19 februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.