Skip to content
Recent

Percheziții de amploare în mai multe județe

În cursul zilei de miercuri, 8 septembrie, 36 de mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București  – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Perchezițiile au fost efectuate pe raza Municipiului București și a județelor Ilfov, Prahova, Constanța, Brăila și Mehedinți, pentru un dosar penal aflat în instrumentare.

Este vorba de o  societate comercială, câștigătoare a unei  licitații publice, organizată de o instituție publică, care nu ar  presta sau prestează parțial serviciile de dezinsecție și deratizare contractate, în spațiile aflate în patrimoniul instituției, conform Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cu sprijinul instituțiilor abilitate în domeniul sănătății publice, se ridică și vor fi analizate probe de sanitație. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.