Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de infracțiuni silvice

Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unor bărbați din localitatea Breznița de Motru, bănuiți comiterea unor infracțiuni silvice. Oamenii legii au descoperit în ambele locații peste 11 mc material lemnos, pentru care nu au putut prezenta documente legale.

Polițiștii Postului de Poliție Breznița-Motru și Secției de Poliție Rurală Strehaia au efectuat în ziua de 3 octombrie a.c. două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane de 31, respectiv 81 ani, ambele din Breznița de Motru, bănuite de infracțiuni la regimul silvic.

În urma activităților, la domiciliul unui bărbat de 31 ani, a fost identificată și ridicată cantitatea de 9,374 mc material lemnos de esență gorun și stejar, pentru care nu au putut fi prezente documente legale de proveniență.

Totodată, la domiciliul bătrânului a fost găsită cantitatea de 2,68 mc material lemnos de esență cer, gorun și stejar, despre care administratorul unei societăți comerciale a precizat că acesta a fost achiziționat de la unitatea sa.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

Perchezițiile au fost desfășurate în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Strehaia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.