Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Peripețiile unui biciclist băut pe centura ocolitoare

Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic de către persoană care nu a mai fost găsită la fața locului cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane pe Centura ocolitoare a municipiului  Drobeta Turnu Severin, informează IPJ Mehedinți.  

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, care au stabilit că un bărbat de 60 ani din Șimian, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe Centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a dezechilibrat și a acroșat un parapet metalic de pe marginea părții carosabile, după care a ricoșat într-o semiremorcă tractată de un autotir condus regulamentar de către un cetățean turc.

S-a procedat la testarea conducătorului auto, rezultatul fiind negativ, iar cu ocazia testării biciclistului, a rezultat o alcoolemie de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului transportat la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri şi continuarea investigaţiilor medicale.

Biciclistul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.