Skip to content
Focus Recent

Pesta porcină e la porțile județului și mehedințeanul Daea se plimbă prin deșert

Mehedințenii sunt în continuare stresați că virusul pestei porcine ar putea ajunge în județ. Sursele noastre ne-au transmis că tot mai mulți cetățeni au început să își sacrifice animalele de teama să nu le fie uciși de autorități, în cazul în care virusul nu va putea fi ținut în frâu. Și în toată această agitație, ministrul Agriculturii – mehedințeanul Petre Daea – este plecat în delegație.

În perioada 3-8 noiembrie 2018, prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, va efectua o vizită oficială în zona Golfului, la Muscat, în Sultanatul Oman, respectiv la Doha, în Statul Qatar.

Agenda segmentului omanez al vizitei include întrevederi cu Alteța Sa Regală Sayyid Fahd bin Mahmoud al Said, vice – prim-ministrul Consiliului de Miniștri al Sultanatului Oman, miniștri ai Cabinetului, precum și participarea la un Forum de afaceri care va reuni membri ai Cabinetului, președinții Camerei de Comerț și Industrie, al Autorității Zonei Economice Speciale Duqm, al Autorității Publice pentru Promovarea Investițiilor și Dezvoltarea Exportului, precum și a 20 de companii omaneze de prestigiu, interesate de oportunitățile de afaceri din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.