Skip to content
Focus Recent

Peste 230 de cicliști au participat la Ponoarele MTB Race

Ponoarele MTB Race s-a organizat în acest weekend în județul Mehedinți. La cursă au participat peste 230 de cicliști. La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu, dar și alți aleși ai județului.

Sportul și aventura animează din ce în ce mai des traseele turistice mehedințene, cu sprijinul oamenilor locului care organizează evenimente atractive pentru cicliști. Ponoarele MTB Race s-a aflat astăzi la cea de-a patra ediție și a reunit un număr de 230 de cicliști care s-au bucurat să pedaleze la Ponoarele. Cele două trasee pe care le-au stăbătut le-au oferit posibilitatea de a admira formațiunile stâncoase specifice reliefului carstic, precum Podul lui Dumnezeu, Pădurea de Liliac, Lunca Zătonului, pe lângă plăcerea de a practica sportul preferat. Am urmărit competiția alături de secretarii de stat Alin Chirilă și Nicea Mergeani, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru și consilierii județeni Lugoj Eugen, Simcea Bogdan și Cristian Mură și bucur că a oferit momente deosebite și pentru spectatori, nu doar pentru participanți. Îi felicit atât pe câștigători, participanți, cât și pe organizatori împreună cu domnul primar al comunei Ponoarele, Iulian Cerbu”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.

Organizatorul principal al evenimentului a fost Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.