Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Peste 400 de sancțiuni contravenționale aplicate în ultimele 72 de ore de Poliția din Mehedinți

 

În ultimele 72 de ore, în urma a 30 de acțiuni și aproape 200 de intervenții la evenimente, au fost constatate peste 30 de infracțiuni și au fost aplicate aproape 500 de amenzi a căror valoare depăsește 140.000 de lei.

 La acest sfârșit de săptămână, 432 de poliţişti au acționat la nivelul județului Mehedinți, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Au fost organizate 30 de acțiuni și s-a intervenit la 183 de evenimente, dintre care 42 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 34 de infracţiuni, dintre care 10 au fost constatate în flagrant delict. De asemenea, în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură restrictivă de libertate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 444 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 145.605 lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.200 de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.