Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Peste 500 locuri de muncă vacante în Mehedinți

La data de 25 octombrie a.c., AJOFM Mehedinți pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de 585 locuri de muncă vacante (din care 25 pentru persoanele cu studii superioare).

Aceste locuri de muncă sunt în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, confecții/textile, comerţ, restaurante, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii, într-o gamă foarte diversificată de meserii.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în domeniul construcțiilor, restaurante, industria prelucrătoare, confecții/textile și comerț.

”În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesională în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de brutar, ospătar și dulgher”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

Orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM Mehedinti se poate înscrie la unul din aceste cursuri, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.