Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Plt. maj. Daniela Sîrbu de la ISU Mehedinți, felicitat de prefect

Prefectul Cristinel Pavel l-a felicitat miercuri, 12 februarie 2020, pe angajatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți, plt. maj. Daniela Sîrbu, pentru fapta sa de curaj.

”Am ținut să vă felicit personal pentru curajul de care ați dat dovadă, ne-a impresionat pe toți faptul că nu ați stat deloc pe gânduri, ați sărit imediat în ajutorul vecinilor, evitând în felul acesta un posibil incendiu. Oameni ca dumneavoastră și ca alți colegi care au acționat la fel în situații limită merită toată admirația și respectul nostru!”, a spus prefectul Cristinel Pavel.

Plt. maj. Daniela Sîrbu, aflată în timpul liber, a intervenit zilele trecute atunci când a observat că a izbucnit un incendiu la casa vecinilor, mai exact la coşul de evacuare a fumului.

Acesta se manifesta violent cu flăcări, de circa doi metri, şi degajare mare de fum.
În timp ce alerta vecinii, fără a sta pe gânduri, Daniela a urcat pe acoperiş, reuşind să “tempereze” incendiul, alimentându-l cu oţet. Prin acțiunea sa a reușit să stingă incendiul şi să împiedice extinderea acestuia la întregul acoperiş, dar şi la casele învecinate, poziţionate foarte aproape.

Plt. maj. Daniela Sîrbu îşi desfăşoară activitatea pe un post administrativ la sediul ISU Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.