Skip to content
Ediția de Astăzi

PNL a reușit să treacă un amendament important: Majorarea alocației copiilor de la 1 martie

Amendamentul prin care PNL propune majorarea alocației pentru copii de la data de 1 martie a reușit să fie adoptat în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului. Cu 123 de voturi pentru și 119 împotrivă s-a reușit adoptarea amendamentului prin care alocația va fi majorată de la 84 la 150 de lei, pentru cei cu vârstele cuprinse între 2 -18 ani și de la 200 de lei la 300 de lei pentru cei cu vârsta 0 – 2 ani.

O victorie memorabilă a Partidului Național Liberal! Amendamentul care prevede majorarea alocației copiilor de la 84 de lei la 150 de lei ( 2- 18 ani) de la 200 de lei la 300 de lei (0 – 2 ani) începând cu data de 1 martie 2019 a fost adoptat în plen! Deși cei de la PSD&ALDE s-au opus am reușit să îi ”batem” la vot!”, a anunțat deputatul Virgil Popescu.

”Victoria” vine după ce același amendament a fost respins în cadrul comisiilor reunite de Buget și Finanțe. Rezultatul votului pare să îi fi supărat pe parlamentarii Puterii care au solicitat o pauză de consultări încercând să invoce nereguli la vot și ”reluarea votului”. Nu s-a cerut reluarea votului. Amendamentul rămâne adoptat.

VICTORIE!

PNL a reușit să DUBLEZE ALOCAŢIILE PENTRU TOȚI COPIII!!! Am câștigat astăzi o luptă importantă pentru viitorul lor!Majoritatea PSD-ALDE s-a șubrezit și am reușit să obținem un vot pozitiv pentru amendamentul PNL, datorită căruia copiii între 0-2 ani vor primi 300 de lei lunar, iar cei între 2-18 ani, 150 de lei.

Publicată de Robert Sighiartau pe Joi, 14 februarie 2019

Parlamentarii dezbat și votează, pe amendamente, încă de joi dimineață bugetul pentru anul 2019. Foarte puține amendamente depuse de parlamentarii Opoziției au reușit să fie adoptate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.