Skip to content
Focus Recent

PNL cere convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru a-l schimba pe Dragnea din funcția de președinte

Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a fost condamnat luni, 27 mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare, cu executare. Drept urmare liderul grupului PNL din Camera Deputaților Raluca Turcan a solicitat convocarea de urgență a plenului pentru ca acesta să fie înlocuit.

S-a făcut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde îi este locul! Eliberarea României a început ieri la vot şi continua astăzi, cu aceasta decizie a ÎCCJ. Conducerea Parlamentului ar trebui să convoace în această săptămână o şedinţă în plenul Camerei Deputaţilor pentru a alege un nou preşedinte al Camerei. Este vital ca această instituţie esenţială să îşi poată recăpăta rolul firesc într-o democraţie, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat în mod constant pe tot parcursul mandatului său„, a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când cei de la PNL încearcă să îl schimbe pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. Rămâne de văzut, după această condamnare cine va prelua președinția Camerei Deputaților, pentru că, teoretic PSD&ALDE încă dețin majoritatea în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.