Skip to content
Administrație locală Recent

PNL: Dragnea minte! Toți primarii trebuie să știe!

Liviu Dragnea a anunțat că primarii au la dispoziție 10 milioane de euro pentru dezvoltarea comunităților. Se pare însă că lucrurile nu sunt atât de simple cum au fost prezentate de liderul social democrat.

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că Liviu Dragnea minte și face promisiuni mincinoase, drept urmare primarii ar trebui să sție care este adevărul.

TOȚI primarii TREBUIE să ȘTIE! Dragnea MINTE! Dragnea este disperat. Știe că pierde TOT în câteva săptămâni. În stilul caracteristic al dictatorilor face promisiuni mincinoase. Realitatea este asta: În 2019 suma pe care o are la dispoziție Fondul de Dezvoltare și Investiții este de … 63 milioane euro (300 milioane lei)! Nici vorba de 10 miliarde euro. Suma pe care o tot aruncă în public mincinosul Dragnea. Asta în timp ce, în fiecare an doar GAURA din bugetele locale care a apărut după ultimii doi ani de mizerii fiscale ale PSD, susținut de ALDE și UDMR, este de aproximativ 4 miliarde euro. Acești bani, aproximativ 4 miliarde euro, sunt necesari în primării pentru cheltuieli CURENTE. Cine să mai facă investiții? MFP dă acești bani CNSP sub forma de împrumut cu dobândă. De unde scoate banii CNSP pentru dobândă?”, scrie liderul PNL.

Citește și  Dragnea anunță că se dau bani pentru primării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.