Skip to content
Focus Recent Spot

PNL, în fierbere

Eșecul votului la referendum a stârnit se pare ”zâzanie” în Partidul Național Liberal. Duminică seara, 7 octombrie, mai mulți lideri liberali au postat un mesaj pe paginile de socializare prin care îl contestau pe președintele Ludovi Orban și echipa de conducere.

”Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventură si către un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradă. #ajunge”

Acest mesaj a fost postat de fostul președinte al PNL Alina Gorghiu, de parlamentarii Cătălin Predoiu, Iulia Scântei, Mihai Voicu, Cezar Preda, Mara Calista și Adriana Săftoiu.

În replică, Ludovic Orban a fost rezervat și a oferit un răspuns vag.

”Orice membru al Partidului Național Liberal a avut libertatea să își exprime punctul de vedere fără să fie în vreun fel implicată conducerea Partidului Național Liberal. Conducerea Partidului Național Liberal a luat o singură decizie, și anume aceea ca fiecare membru să se poziționeze față de acest referendum în conformitate cu propriile convingeri. Exprimarea pluralismului de opinie existent în partid a fost nu numai permisă, ci și încurajată de mine, cât și de colegii mei din conducerea Partidului Național Liberal”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.