Skip to content
Ediția de astăzi Recent

PNL Mehedinți, număr record de semnături strânse pentru candidatul Klaus Iohannis

Liberalii din Mehedinți au organizat luni, 15 septembrie, o conferință de presă prin care au anunțat că au strâns un număr record de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

Alături de secretarul general la PNL Mehedinți, domnul Dumitru Mărculescu, am prezentat în cadrul unei conferințe depresă concluziile după finalizarea strângerii semnăturilor pentru susținerea candidaturii domnului Klaus Iohannis la Președinția României. Astfel, la nivelul județului Mehedinți au semnat 42.700 de persoane pentru susținerea candidaturii domnului Klaus Iohannis, dintre care peste 14.000 au fost semnături din Drobeta Turnu Severin”, a anunțat președintele PNL Drobeta Turnu Severin Daniel Cîrjan.

Liberalii din Mehedinți au anunțat că au strâns un număr aproape dublu de semnături, în comparație cu alegerile europarlamentare.

Pentru alegerile europarlamentare din mai, au fost strânse 25.500 de semnături în județul Mehedinți, dintre care 8.000 din Drobeta Turnu Severin. O analiză comparativă conduce la două concluzii simple: Klaus Iohannis este primul în opțiunea mehedințenilor, ceea ce înseamnă că are de departe prima șansă de a câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale în județul Mehedinți; Partidul Național Liberal este clar primul în opțiunile electoratului la nivelul județului Mehedinți și al municipiului Drobeta Turnu Severin, cu o creștere constantă în ultimele luni. Mulțumim tuturor mehedințenilor care au semnat listele de susținere și au acordat astfel încrederea Partidului Național Liberal și candidatului la prezidențiale Klaus Iohannis”, a mai declarat Daniel Cîrjan pentru PSNews Mehedinți.

Cei care vor să intre în cursa pentru alegerile prezidențiale de anul acesta trebuie să strângă și să depună minim 200.000 de semnături, care trebuie să fie validate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.