Skip to content
Ediția de astăzi

PNL merge la consultări cu propunerea ca Florin Cîţu să fie premier

Partidul Naţional Liberal a anunţat că Biroul Executiv Naţional a decis, în unanimitate, ca la consultările de la Cotroceni să fie propus Florin Cîţu pentru funcţia de premier.

Totodată, liberalii anunţă că delegaţia care va participa la consultările cu şeful statului va fi formată din preşedintele Florin Cîţu şi prim-vicepresedintii Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

Propunerea va fi validată, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional.

Partidul Naţional Liberal a decis în şedinţa Biroului Executiv Naţional, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcţia de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîţu, prim-ministrul interimar, preşedintele PNL. Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis, în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Naţional al PNL, pentru funcţia de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Preşedintele României, Klaus Iohannis, să fie preşedintele PNL, Florin Cîţu”, au transmis, joi seară, liberalii.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că va începe consultările cu partidele, pentru formarea unui nou Guvern, luni, de la ora 12.00, la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.