Skip to content
Administrație locală

PNL și-a depus candidaturile pentru CJ Mehedinți. Virgil Popescu: Cristinel Pavel are tot sprijinul organizației PNL, are sprijinul Guvernului României

Cristinel Pavel, candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți, alături de echipa consilierilor județeni și-au depus miercuri, 18 august, dosarele de candidatură pentru alegerile din septembrie. Alături le-a fost ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Astăzi am fost la depunerea candidaturilor pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți și lista consilierilor județeni. Pe Cristinel Pavel, candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți, îl știu de mult timp, a fost de 2 ori prefect, are o experiență vastă în administrație. Nu a mai făcut politică până acum, este un suflu nou în politică, cred că are capacitatea administrativă să conducă județul mult mai bine decât a fost condus până acum. Are tot sprijinul organizației PNL, are sprijinul Guvernului României. Și atât dânsul, cât și viitorul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, domnul Daniel Cîrjan, vor avea sprijinul Guvernului PNL, din care fac parte. Este foarte important să avem o echipă care să guverneze local, să se bizuie pe un guvern de aceeași culoare politică, pe un guvern liberal. Degeaba am avut administrație social democrată în județul Mehedinți, degeaba am avut Guvern al PSD până a fost schimbat anul trecut pentru că nu se văd investiții, nu se vede nimic făcut în județul Mehedinți. Faptul că facem niște drumuri județene, că le asfaltăm și ne pozăm lângă ele asta nu înseamnă nimic pentru mine. Asta înseamnă doar normalitate. Dacă ne uităm la județele din vestul țării acolo lucrurile se discută altfel. Acolo unde sunt la conducere administrații liberale s-a trecut de mult de etapa aceasta. Acolo se discută despre rețele digitale, despre rețele de transport electric, de investiții serioase, de creare de locuri de muncă. Noi aici suntem la nivelul de drumuri județene, de apă și canal. Cred că trebuie să trecem foarte repede peste etapa asta. Sunt necesare, dar trebuie să trecem repede ca să intrăm în rândul județelor dezvoltate. Îi urez succes domnului Cristinel Pavel, echipei de consilieri județeni. Suntem convinși că o să câștigăm aceste alegeri și din 27 septembrie o să avem guvernare în totalitate liberală în județul Mehdedinți”, a declarat Virgil Popescu.

Cristinel Pavel a declarat că pentru el este o mare onoare să fie candidatul PNL.

Este o mare onoare pentru mine și o mare responsabilitate, în primul rând față de cetățenii Mehedințiului și, în al doilea rând, față de #PNL, care a avut încredere și m-a desemnat candidat la președinția #Consiliului_Județean_Mehedinți. Vrem să scăpăm #Mehedințiul de această administrație pesedistă coruptă, ineficientă, care sufocă județul de atâția ani și care a adus-o în pragul sărăciei. Proiectul nostru administrativ – „Construim noul Mehedinți” – înseamnă înseamnă #INVESTIȚII publice care vor genera #LOCURI_DE_MUNCĂ, #DEZVOLTARE, atragere de #FONDURI_EUROPENE. Înseamnă #INVESTIȚII și modernizări în #infrastructura_de_sănătate, #învățământ, #rețeaua_de_transport și distribuție a #gazelor_naturale, #apăși_canal, #rețeaua_de_transport, #infrastructura_de_mediuși_turism. Mai pe scurt, INVESTIȚII, INVESTIȚII și iar INVESTIȚII! Plec la drum cu o echipă de consilieri puternică, formată din oameni #COMPETENȚI, cu experiență în #administrație, pe care mă voi baza în realizarea #proiectelor pe care mi le-am propus. Totodată voi avea alături pe domnul ministru Virgil PopescuPopescu, Daniel Cîrjan-viitorul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, primarii liberali ai acestui județ și mehedințenii”, a declarat candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.