Skip to content
Ediția de astăzi

Poliția confirmă: Mașina lui Daniel Chițoiu a intrat pe contrasens! În accidentul provocat de fostul ministru au murit doi oameni

Ziua News

Poliția a confirmat informația oferită de martor: Mașina fostului ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, a fost cea care a provocat accidentul, intrând pe contrasens. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Fostul ministru de finanțe Daniel Chițoiu ar fi provocat accidentul grav de ieri. Doi oameni au murit iar politicianul a fost rănit după ce mașina sa ar fi intrat pe contrasens și a lovit un vehicul care circula regulamentar, potrivit PSNews.ro

Potrivit imaginilor, un martor povestește ce a văzut în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, pe Dealul Negru.

Șoferul, care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Daniel Chițoiu, spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul Dacia Logan, care ar fi venit regulamentar din sens opus.

Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat joi dimineață într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. El conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan.

Șoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, și o femeie de 73 de ani, pasageră în același autoturism au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.