Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Poliţiştii au intervenit la peste 100 de evenimente în ultimele 24 de ore

 

Polițiștii au intervenit în ultimele 24 de ore la peste 100 de evenimente, au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au constatat 9 infracțiuni.

 152 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 80 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 6 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 112 evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 9 infracţiuni, fiind prinsă în flagrant delict o persoană.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 201 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 52.915 lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 600 de lei.

De asemenea, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.