Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Pompier mehedințean, campion mondial la culturism și fitness

Joi, 11 noiembrie, la sediul Detașamentului de Pompieri din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, plutonierul adjutant Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul unei competiții internaționale de culturism și fitness. Acesta a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 – 7 noiembrie 2021, în Spania.

Peste 1.800 de sportivi s-au întrecut în cadrul acestei competiții internaționale, iar din lotul României, a făcut parte și Albert Mufturel, care a demonstrat, și de această dată, că munca asiduă și dăruirea sunt atribute esențiale în atingerea performanței.

Spiritul competitiv, dorința de autodepășire, pregătirea temeinică și susținerea emoțională l-au propulsat pe Albert în fruntea clasamentului, reușind să obțină titlul de campion mondial și campion mondial absolut la categoria „Master Men’s Classic Bodybuilding  40-44 years, 80 kg”, dar și medalia de bronz la categoria „Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

„Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând, totodată, eforturile susținute depuse de către acesta de-a lungul anilor. Mentalitatea de învingător s-a conturat odată cu începutul carierei profesionale, pe timpul intervențiilor în situații limită, Albert fiind, timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înființata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedințean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-și testeze limitele. S-a evidențiat și pe acest segment, reușind să devină șeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinți.
Putem spune despre colegul nostru că dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să atingă cele mai înalte culmi ale succesului, pilonii acestuia fiind pregătirea asiduă, disciplina riguroasă, voința de fier și sacrificiul.”
, potrivit ISU Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.