Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Pompierii asigură protecţia cetăţenilor pe timpul desfăşurării Sărbătorii Berii

Un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi va fi prezent pe toată durata desfăşurării evenimentelor dedicate Sărbătorii berii, din perioada 26-28 iulie a.c.

Ei sunt pregătiţi să execute misiuni de asigurare şi supraveghere a zonei, în vederea preîntâmpinării producerii unor situaţii de urgenţă, dar şi intervenția promptă, la nevoie, cu o autospecială cu apă şi spumă și mijloace tehnice de apărare împotriva incendiilor.

Totodată, în perioada premergătoare desfăşurării acestor activităţi, cadrele Inspecţiei de Prevenire vor executa controale privind verificarea respectării măsurilor de apărare împotriva incendiilor pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea protecției comunității pe timpul manifestărilor desfăşurate pe str. Crişan din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Misiunile pompierilor mehedinţeni sunt îndreptate spre asigurarea respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului și spectatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.