Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ponta, ales oficial ca președinte al Pro România

La primul congres al formațiunii politice Pro România Victor Ponta a fost ales președintele partidului, în timp ce prim – vicepreședinți au fost aleși Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu.

Care este obiectivul nostru? Echipă, proiecte. Vreau să cred că putem să facem un master plan pentru dezvoltarea României, că avem oamenii şi proiectele necesare, avem experienţa şi avem şi timpul în faţă. Nu îmi doresc ca Pro România să fie un proiect pe termen scurt. Să vedem ce facem peste trei luni, peste şase luni, să vedem cu cine facem alianţă, cu cine ajungem la guvernare, să vedem cum ajungem şi noi în nişte funcţii. Am fost în diverse funcţii publice, nu ne-a gonit nimeni de acolo, am plecat când am crezut că nu putem să facem atât de mult cât ne-am dorit, ci vreau să cred că împreună cu dumneavoastră acest proiect, master plan pentru România poate fi realizat„, a afirmat Ponta.

Victor Ponta a înființat un nou partid după ce a fost exclus din PSD, partid pe care l-a și condus ca președinte timp de mai mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.