Skip to content
Recent

Ponta dezvăluie legătura dintre Kovesi și Dragnea: Cerea sprijin ca să fie achitat

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit legătura uluitoare dintre actuala șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, și liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Mai precis, într-o discuție cu susținătorii săi de pe internet, Ponta a declarat că a fost presat, pe vremea când conducea Executivul, să îl schimbe pe Daniel Morar cu Kovesi, tocmai de către Liviu Dragnea. Motivul ar fi fost simplu: Morar i-a făcut un dosar (”Referendumul”) actulului șef al Camerei Deputaților, iar înlocuirea procurorului cu actuala șefă a DNA l-ar fi avantajat pe Dragnea.

”Dragnea ne-a presat pe toți să îl schimbăm pe Daniel Morar (care îi făcuse dosarul cu Referendumul) cu LC Kovesi spunând că este ‘prietena lui’ și îl ajută”, a scris Ponta, pe Facebook, după cum relatează Evz.ro.

Aceasta nu este prima dată când Ponta afirmă că există o legătură între Kovesi și cel ce conduce PSD: ”Domnul Dragnea a participat la multe întâlniri formale și informale și cu doamna Kovesi și cu domnul Coldea (…) Cel mai apropiat om de sistem din PSD a fost întotdeauna Liviu Dragnea. Și cel mai protejat. Cerea sprijin ca să fie achitat. Țineți minte când a zis Tăriceanu că s-o schimbe pe Kovesi, Dragnea a zis să n-o schimbe. De ce credeți c-a zis? Că-i era frică”, a spus Ponta anul trecut.

În plus, fostul prim-ministru a mai declarat că liderul social-democraților discuta cu Kovesi și Coldea despre dosarul Referendumului.

”Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal – Liviu Dragnea!”, a mai afirmat Ponta anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.