Skip to content
Recent

Ponta iese la atac: ”Niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”!

Fostul premier Victor Ponta, pe fondul ultimelor întâmplări din Partidul Social Democrat, a ieșit din nou la atac, de această dată susținându-l pe primarul orașului Iași, Mihai Chirica, ce tocmai vineri a fost exclus din formațiunea politică de către organizația județeană.

Astfel, ex-liderul PSD a ținut să readucă aminte despre cum el însuși ar fi fost exclus din partid de către Liviu Dragnea, întrucât susținea Guvernul condus de Sorin Grindeanu, iar Chirica a susținut Executivul următor, pe cel al lui Mihai Tudose. În plus, Ponta a comentat, în primul rând, de actualul șef al social-democraților, Liviu Dragnea, despre care consideră că a făcut ”Școala lui Băsescu” și că face ”curăţenie în Partid pe principiul “niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”, după cum relatează News.ro.

Mai mult decât atât, Victor Ponta vede mișcarea de excludere a edilului Iașiului ca pe una nefericită, fiind încă o palmă dată alegătorilor şi imaginii Partidului de catre “Echipa Dragnea”.

„Dragnea pierde Iaşiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileşte pe alegătorii din acea zonă, arată că elimină fără scrupule orice voce care nu se supune orbeşte, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras”, susţine Ponta, care îşi expirmă convingerea că Mihai Chirica se va dovedi un bun primar în continuare pentru Iaşi şi că în 2020 va fi reales în funcţie tocmai pentru că „nu s-a compromis pe post de figurant în filmele proaste de “Teleorman production”, a afimat fostul prim-ministru, conform sursei citate.

1 comentariu la “Ponta iese la atac: ”Niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.