Skip to content
Administrație locală Recent

Porturile din Mehedinți – bătălie între doi miniștri PSD?!? Cine va câștiga: Cuc sau Bădălău?

La sfârșitul lunii august ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, prezent în Mehedinți, anunța că decizia ca porturile de la Dunăre să fie transferate autorităților locale s-a luat deja, demersurile pentru Portul Drobeta Turnu Severin fiind deja avansate. Asta ar însemna ca porturile de la Dunăre, aflate în prezent, în administrarea APDF Giurgiu, să fie preluate de către primăriile din Mehedinți, pe raza cărora se află, cu scopul de a le dezvolta și exploata din punct de vedere turistic și comercial.

O veste bună pentru mehedințeni. Însă, ca de obicei…Diavolul se ascunde în detalii. Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a atras atenția, în cadrul unui interviu acordat colegilor de la RTS că s-ar putea să fie totuși o problemă. Că decizia ar depinde și de ministrul Economiei Nicolae Bădălău, care are tot interesul să susțină APDF Giurgiu, având în vedere că el este președinte la PSD Giurgiu.

Ministrul Transporturilor a venit și ne-a spus că ne dă porturile. Dar să nu uităm că proiectul de hotărâre de CL pentru preluarea portului turistic din Severin a fost inițiat de consilierii PNL. Ulterior, domnul primar Screciu a inițiat un alt proiect de hotărâre prin care a cerut preluarea portului turistic și al portului comercial. Însă mă îndoiesc că acest lucru se va întâmpla. Pentru că portul comercial este gestionat de APDF Giurgiu în asociere companie privată. Perioada este de 45 de ani. Problema este Bădălău. Mă îndoiesc că va aproba ca firma din Giurgiu să își înceteze activitatea, pentru că va trebui să le spună giurgiuvenilor că a închis o firmă. Vreau să văd cum se termină lupta asta dintre doi miniștri PSD: Cuc și Bădălău”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Upsss. Deci, cumva ”bătălia” deciziilor se dă între doi miniștri PSD: Cuc și Bădălău. Și s-ar putea să fie o ”bătălie dură”. Reamintim că și ministrul Răzvan Cuc a fost ales deputat de Giurgiu, însă când a fost vorba să revină ca ministru în Guvern a fost susținut și asumat de organizația PSD Neamț, nu de PSD Giurgiu. Așa că e de notorietatea rivalitatea dintre cei doi pesediști: Cuc și Bădălău! Așa că suntem și noi foarte curioși cum se va finaliza și dacă mehedințenii vor avea de câștigat din asta.

1 comentariu la “Porturile din Mehedinți – bătălie între doi miniștri PSD?!? Cine va câștiga: Cuc sau Bădălău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.