Skip to content
Recent

Posturi vacante la IGI

Inspectoratul General pentru Imigrări a demarat procedura de ocupare a 30 de posturi vacante de ofițeri, agenți de poliție, medici, asistenți medicali și personal contractual, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, cât și din sursă externă. La nivelul aparatului propriu din cadrul Serviciului Secretariat, Direcția Logistică, Serviciul Resurse Umane, la Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din Giurgiu, Timișoara, Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și la Centrele de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni și Arad au fost scoase la concurs 10 funcții de ofițeri de poliție, 5 funcții de agenți de poliție, 3 posturi de medici, 4 de asistenți medicali, 1 psiholog și 7 posturi pentru personal contractual.
Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări, secțiunea „Carieră”, iar dosarele de înscriere, în formă completă, se depun exclusiv în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail [email protected], în perioada 3 – 9 ianuarie 2022.
Excepție fac funcțiile de personal contractual, pentru care candidații vor prezenta personal dosarul de înscriere, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, cu sediul pe str. Lt. Col Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.