Skip to content
Focus

Povestea tinerei din Alaska care își caută părinții din Mehedinți continuă – Se știe cine îi sunt părinții care au abandonat-o

PSNews Mehedinți a scris luni, 6 ianuarie, despre tânăra din Alaska care își caută pe Facebook familia biologică, care trăiește în Mehedinți. Datorită vouă, cititorilor noștri, am primit mesaje că o puteți ajuta și îi veți scrie tinerei despre cine îi sunt părinții și care este povestea.

Matei Mirabela, din comuna Bălăcița, ne-a scris că o va contacta pe această tânără.

Deși pare o poveste tristă avem încredere că va avea un final fericit. Totodată, vă mulțumim că prin implicarea de care ați dat dovadă, prin mesajele pe care ni le-ați scris ați dat dovadă de empatie și umanitate.

Vom urmări această poveste, care pare desprinsă din filme, pentru a ne putea bucura de o eventuală regăsire.

O tânără din Alaska își caută părinții din Mehedinți care au abandonat-o într-un orfelinat

Care este povestea tinerei din Alaska?

Într-o postare pe pagina ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” ea atașat câteva fotografii și face apel la oamenii care o pot ajuta:

Salutări din ALASKA!!
Am fost adoptată din România și de ceva timp sunt în căutarea familiei mele biologice. Sper din tot sufletul să reușesc și eu să-mi împlinesc acest mare vis, aici cu ajutorul acestei pagini și a tuturor oamenilor minunați care o urmăresc. Atașez câteva recente fotografii cu mine și alte două din perioada adopției. Iată ce informații dețin despre mine și familia mea biologică: m-am născut în Maternitatea din DROBETA -TURNU SEVERIN, Județul MEHEDINȚI, în toamna anului 1994. Am ajuns să locuiesc la orfelinat, la foarte scurt timp după naștere. Mama mea biologică se numește VARZARU RODICA, pe atunci locuia în localitatea BĂLĂCIȚA, iar tatăl meu figurează necunoscut. Bunicii mei se numesc, Petre Varzaru și Nicolita Varzaru. Pe atunci aveam și un frate, Marcel Varzaru, născut în octombrie 1993. Vă rog să DISTRIBUIȚI și anunțul meu, poate va ajunge să fie văzut de familia și rudele mele. Aștept cu nerăbdare vești! Mulțumesc foarte, foarte mult!!

1 comentariu la “Povestea tinerei din Alaska care își caută părinții din Mehedinți continuă – Se știe cine îi sunt părinții care au abandonat-o

  1. Bună ziua,cunosc pe sora lui maicata care este căsătorită în satul Cleanov vecin cu satul Balacita,si stiu ca mama ta este plecată în Austria la munca,pentru detalii 0771095278wattap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.