Skip to content
Administrație locală

Prefectul Cristinel Pavel, noutăți despre încălzirea Severinului

Prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel a organizat joi, 15 octombrie, o ședință de lucru a Comisiei de Dialog Social unde s-a discutat despre încălzirea Severinului și despre situația din unitățile de învățământ.
Directorul Constantin Săceanu de la Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică a făcut o prezentare a stadiului pregătirilor pentru asigurarea încălzirii în sistem centralizat a municipiului Drobeta Turnu Severin și a dat asigurări că nu vor fi probleme în ceea ce privește furnizarea agentului termic în iarna 2020-2021.
Încălzirea orașului în această iarnă se va asigura după același mecanism tehnic ca cel din anii anteriori. Urmează ca SPAET să închirieze instalațiile de producție, transport, furnizare și distribuție a energiei termice de la lichidatorul judiciar al RAAN și au asigurate toate condițiile tehnice pentru a furniza agent termic populației municipiului Drobeta Turnu Severin”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.
Inspectorul școlar general adjunct Cristian Harcău de la Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a vorbit despre situația dotării școlilor/cadrelor didactice/elevilor cu echipamente IT pentru desfășurarea cursurilor în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.