Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Prefectul de Mehedinți dă de pământ cu Aladin Georgescu

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin este o ruină și așa ar fi rămas pentru multă vreme de acum încolo dacă Guvernul Orban, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), nu ar fi deblocat situația.

Dar pe principiul ”Când îţi mor lăudătorii, te lauzi singur”, Aladin Gigi Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, se bate cu pumnul în piept că Guvernul PSD finanțează lucrările la bazinul de înot. Oricine, cu o minimă cultură politică, știe faptul că PSD nu mai e la butoane și, oricum, în privința acestui obiectiv, nu a făcut nimic.

Bazinul a fost închis în anul 2009 și de atunci pentru PSD acest obiectiv a fost doar o veșnică temă de campanie electotală. În noiembrie 2016, înainte de alegerile parlamentare, Aladin Gigi Georgescu anunța cu surle și trâmbițe că a predat amplasamentul bazinului de înot către Compania Naţională de Investiţii și că vor fi investiți 7 milioane de euro pentru reabilitarea acestuia.

Au fost doar promisiuni electorale fiindcă în anii care au trecut clădirea s-a degradat tot mai mult.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, îl pune la punct pe Aladin Gigi Georgescu:

”Anul trecut, Aladin Gigi Georgescu a reluat acest subiect, s-a fotografiat în clădirea-ruină cu un ministru, dar concret nu s-a întâmplat nimic. Iată, acum președintele Consiliului Județean Mehedinți dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun și spune că și-a ținut promisiunea fiindcă a semnat în data de 30 iunie a.c. protocolul cu MLPDA pentru predarea amplasamentului în vederea implementării investiției cu Compania Națională de Investiții.
Deși postează pe Facebook documentele semnate de Ion ȘTEFAN, actualul ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, care va finanța aceste lucrări, Aladin Gigi Georgescu mulțumește ”membrilor Guvernului Partidului Social Democrat care în cursul anului trecut au înțeles importanța acestui obiectiv și l-au finanțat”.

Nu era nevoie să mulțumească Guvernului Orban că a deblocat situația de la acest obiectiv, care a înțeles necesitatea salvării acestei clădiri și transformării într-un bazin de înot modern, nimeni nu îi cerea acest lucru, dar să vii să te lauzi cu fapte străine de PSD, este culmea tupeului. Dincolo de aceste declarații mincinoase, vreau să vă spun că sunt bucuros că Guvernul României finanțează, prin Compania Naţională de Investiţii, lucrările de reabilitare și modernizare a acestui bazin de înot, pe care ni-l dorim deschis cu toții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.