Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Prefectul de Mehedinți solicită controale riguroase la spital pentru folosirea corectă a echipamentelor de protecție

Prefectul Cristinel Pavel s-a întâlnit astăzi, 19 octombrie, cu reprezentanții spitalelor din Drobeta Turnu Severin, Orșova și Baia de Aramă, respectiv dr. Eleonora Mohora Bobîlcă – managerul de la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, dr. Bogdan Pucă – managerul Spitalului Orășenesc Baia de Aramă, dr. Cornelia Gogan – directorul medical al Spitalului Municipal Orșova, directorul DSP Mehedinti – Miruna Constantin și Sandu Olei – managerul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

În cadrul discuțiilor, s-a abordat problema gestionării cazurilor de CoVid-19 confirmate în rândul personalului spitalului județean, precum și gestionarea pacienților CoVid și non-CoVid, în contextul în care numărul cazurilor de persoane confirmate ar putea crește în perioada următoare și tot mai multe dintre acestea au nevoie de spitalizare.

”Am solicitat conducerii Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin măsuri ferme și un control extrem de riguros în rândul cadrelor medicale în ceea ce privește respectarea folosirii corecte a echipamentelor de protecție. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în momentul de față în spital, unde se află în desfășurare trei focare de coronavirus din cauza folosirii deficitare a echipamentului de protecție”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.