Skip to content
Ediția de astăzi

Premierul Florin Cîțu: Capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți, 13 aprilie, că de astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi.
Vești importante pentru români! Am promis, am făcut. De astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toți să vă vaccinați. Este SINGURA cale de a scăpa de pandemie. Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate este nevoie de un efort comun. Doar dacă ne implicăm cu toții, dacă suntem responsabili și respectăm în continuare măsurile sanitare, este posibil să ne reluăm viețile de dinainte de pandemie”, a anunțat premierul.
De asemenea, de astăzi s-au deschis încă 144 de centre de vaccinare în care va fi folosit serul Pfizer, numărul total de fluxuri pentru imunizarea cu acest ser ajungând, astfel, la 948.Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că, din 13 aprilie, vor fi operaţionalizate încă 144 de cabinete noi de vaccinare unde se va aloca vaccin de la compania Pfizer şi a început deja notificarea persoanelor din listele de aşteptare pentru a se putea programa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.