Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Premierul Florin Cîțu: Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare

Premierul Florin Cîțu a făcut miercuri, 14 aprilie, o declarație de presă pentru a explica decizia pe care a luat-o cu privire la revocarea ministrului Sănătății, precizând că în lupta cu pandemia este nevoie de încredere în instituțiile statului.

De un an de zile, România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar și în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am spus că este nevoie de încredere în instituțiile statului, în instituțiile care administrează această perioadă dificilă. În acest context și pentru a asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății”, a declarat prim ministrul României.

De asemenea, premierul a transmis că în continuare crede în coaliția de guvernare.

Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că este o coaliție de guvernare care s-a constituit în urma votului românilor, în jurul unor valori, al unor idei și nu în jurul unor persoane. Vă doresc tuturor sănătate! Şi trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, de aceea vă îndemn pe toți să vă înregistrați pe platforma de vaccinare”, a mai transmis Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.